Choose language

Treningsstrikker

Hos Carite Sport finner du et stort utvalg av treningsstrikker til utallige forskellige formål som styrketrening, rehabilitering og mobiltet. En treningsstrikk er et godt redskap som styrker musklene dine og hjelper deg med å komme i bedre form.  En treningsstrikk kan tas med over alt, fordi den fylder så lite og veier nesten ingenting. Den er derfor et helt optimalt treningsutstyr å ta med på ferien for å holde formen velike. Her på siden finner du treningsstrikker med forskjellig fasong og farge samt som er tilpasset dine formål og behov.  

Treningsstrikker med forskjellig styrke

En veldig enkel og billig måte å komme i form på er ved å bruke en treningsstrikk. Hos Carite Sport finner du et godt utvalg av forskjellige former for treningsstrikker med forskellig styrke. For å kunne trene optimalt er det viktig at velge en treningsstrikk med den rette styrken. Er man ikke vant til å trene er det en god idé å starte med en strikk med medium styrke, og er man allerede erfaren innenfor i styrketrening, får man mest ud av å velge en strikk med hard styrke slik at musklene får den rette belastingen under øvelsene.

Toning Tube treningsstrikk

I Carite Sport sitt utvalg av treningsstrikker finder du Toning Tube-strikkene med håndtag med skumgummi som gir et godt grep. Denne formen for treningsstrikk kan brukes som alternativ til mange treningsmaskiner. Den tar ikke mye plass i hjemmet eller kofferten og er derfir den opplagte reisepartner.  Med en Toning Tube-treningsstrikk er det mulig å trene musklene i armer, bein, rygg og mage, og den er derfor et meget allsidig treningsredskap. Toning Tubes kan blandt annet brukes til rehabiliteringstrening av forskjellige muskler og til vanlig hjemmetrening.

Treningsstrikk

Hos Carite Sport finner du også Flexband som er en treningsstrikk med varierende styrke. Flexband er laget av naturlatex som har god holdbar her og er behagelig å trene med.  Den fås i ruller på 1 meter eller 30 meter. Denne type treningsstrikk brukes i hjemmet men også på skoler, sykehus og på treningssentre og gjør det mulig å trene musklene og balansen på en annen måte enn ved de typiske treningsmaskinene på treningssentrene.  Flexband finner du under Fitness Utstyr på webshoppen vår –

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping