Choose language

Fitness hansker

Treningshansker

Carite Sport treningshansker er et veldig godt tilbehør til trening i treningssenteret. Treningshansker er hjelpsommer dersom man løfter tunge vekter eller tar benkpress for å få et bedre grep. Treningshansker beskytter hendene dine mot rifter, skader og hudavfall når du trener. Hanskene fra Carite Sport vil stabilisere grepet ditt og beskytte håndleddene mot overbelasting. Alle hanskene er laget i kvalitetsmaterialer, som hjelper med optimal prestasjon på trening. I sortimentet vårt  er det hansker til menn og kvinner både som treningshansker og boksehansker til bruk i treningssenteret til til boksing med evt sandsekker.  

Treningshansker

Med fitness hansker fra Carite Sport unngår du skader på hendene. Når man trener med vekte og gjør øvelser som benkpress i treningssenteret får du lett svette hender, gnagsår og revner i huden. Med de riktige treningshanskene unngår du dette samtidig som du får et bedre grep og unngår farlige situasjoner. Alle hanskene er laget i kvalitetskunstskinn som sikrer det gode grep, og som samtidig er meget slitesterke. Fitness hansker fra Carite Sport tåler mange turer i treningssenteret og er en veldig god investering!  

Treningshansker for kvinner

Hos Carite Sport finner du treningshansker som er spesielt utviklet for kvinner. De kjennetegnes med å være mer feminine, lette og fleksible for å gi den beste støtten under trening. De finnes i størrelse XS til L og kan i tillegg tilpasses med en justerbar spenne. Carite Sport sine fitness hansker for kvinner passer godt til de fleste kvinnehåndledd, og kan være med til å gi deg ekstra glede ved treningen. Styrketrening og vektløfting er i dag ikke kun forbeholdt mænd – det er også mange kvinner som også vil nygge muskler og det forstår vi hos Carite Sport.

Treningshansker for menn

Treningshansker for menn fra Carite Sport kjennetegnes for å være komfortable, lette og fleksible. De er veldig gode til tungvektsløft, hvor det er viktigt med et godt og stabilt grep. Treningshansker til menn fra Carite Sport er laget av et pustende materiale som gjør treningen mer behagelig, og som forhindrer svette og glatte håndflater. I tillegg kan hanskene vaskes på 30 grader, som gir deg en optimal hygiene ved trening. Treningshanskene for menn er utstyrt med en 4,5 cm lukking med borrelås som sikrer god stabilitet til håndleddet ved vektløfting og øvelser.  

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping