Choose language

Turnsko

Carite Sport har et godt sortiment av turnsko i god kvalitet. Turnskoene våre finnes i  forskjellige varianter og kan brukes  til turn, dans og noen former for kampsport. Det er viktigt å ha de rigtige skoene, når man er i aktivitet,  slik at føttene for den rette komforten. Turn innebærer en del hopp og sprett hvor man lander på føttene og  derfor er det viktig at de er godt beskyttet. Utlvaget vårt inneholder turnsko til barn og voksne. Ta en titt og finn den rette skoen for deg!

C-SPORT ACTION SHOE 33082-41
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 18.07.2020.
Før NOK 450,00
NOK 225,00
Spar NOK 225,00
Køb/info
293637394043444546

Turnsko til barn og voksne

Det er vigtig å ha de riktige skoene til den riktige treningen for å få optimal komfort og performance. Hos Carite Sport finner du et godt udvalg av turnsko som beskytter og støtter føttene ved  turn men også dans og visse former for kampsport. En helt enkel sko som gir maksimal frihet men et solid fotfeste er Carite Balance Shoe. Den er laget med en myk bunn av økologisk gummi, som gir føttene et godt grep på gulvet. For en mer kraftig sko til eksempelvis turnere som driver med mye hopp og dansere anbefales en Pro-Specs Shoe som er laget i deilig mykt skinn.    

Turnsko til barn

Carite Sport turnsko fås til både barn og voksne. Våre sko til ban kan brukes til fritidsaktiviter som dans, turn og kampsport, samt gymtimen på skolen, hvor det er viktig at barna har godt utstyr.  Skoene finnes i mange fine farger som ”Pink Lady”, ”Very Berry” og ”Purple Magic”, som gjær det litt ekstra kjekt fpr barna. Balance Shoe kan fås helt ned i størrelse 22 og vår Dance
Shoe finnes helt ned i størrelse 30. Skoene er litt små i numrene, så velg gjerne en størrelse større (se størrelsesguiden).

Kjøp turnsko på nettet

Hos Carite Sport har vi et godt utvalg av forskjellige solide sko til bruk ved turn, dans og kampsport. Prisene varierer fra 120 kroner til 500 kroner og er generelt rimelige. Alle sko er laget med tanke på å få design, kvalitet og funktionalitet til passe godt sammen slik at det blir en lek å drive med sin idrettsgren. Husk at når du kjøper for over 500 kroner på webshoppen vår, leverer vi  gratis til deg innenfor 2-5 hverdager. Angrer du på ditt kjøp dersom varen ikke passer har du 14 dagers full returrett!

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping