Choose language

Vekter/Manualer

Carite Sport har et stort utvalg av  kettlebells og manualer, som kan brukes til hjemmetrening.  Med manualer fra Carite Sport er det mulig å trene mange forskjellige muskelgrupper i kroppen. Her finner du vekter med en bestemt vekt, manual sett (hvor vekten kan justeres) og ankelvekter som er beregent til trening av både armer og ben.  Kettlesbells finnes i  6 kg, 8 kg og 12 kg alt etter hvilket behov man har til sin trening. Kettlebells fra Carite Sport kan brukes til styrketrening samt koordinasjonstrening.

Manualekan benyttes allsidig. Nesten alle muskelgrupper kan trenes med dem, og mange ulike treningsmål kan oppnås ved bruk av manualer til din trening.

Håndvektsett inneholder både kort vektstang, vektskiver og låser.

Treningshåndvekter er håndvekter med en fast vekt. Som regel er treningshåndvekter litt mer kompakt i deres fasong enn normale manualer, som gjør dem velegnet til f.eks. aerobic.

Ankelvekter er sandsekker fylt med sand og har deres opprinnelse i funksjonstrening. Sandbags som de også kalles, kan benyttes som hånd og ankelvekter.

Kettlebells er frie vekter som trener hele muskelgrupper, og ikke kun enkelte muskler. Dermed kan man med kettlebells ikke bare gjøre øvelser innen for styrketrening, men også koordinasjonstrening. Treningens mål er ofte omfattende og gir økt prestasjonsevnen.

Manualer og vektsett fra Carite Sport

Hos Carite Sport er det et godt utvalg av gode manualer med forskjellig belasting. Trening med manuler er en rigtig god måte å trene styrke for en stor del av kroppens muskler på. Spesielt er håndvekter gode til trening av armer, skuldre og bryst, men også ryggen med de rette øvelsene. Med et vektsett fra Carite Sport er det mulig å justere hvilken belasting man har behov for. Vanlige og justerbare vekter med til å styrke kroppens muskler og balanse.

Kettlebells til styrke og koordinasjon


Med en kettlebell får man trent hele kroppen på en effektiv måte. En kettlebell kan brukes til å trene de langsomme og de hurtige musklene i kroppen, og man får både styrke og koordinasjon med de rette øvelsene.  Kettlebells finnes i vektklassene 6 kg, 8 kg og 12 kg. Som nybegynner burde man bruke en kettlebell på 6 kg og øke tyngden på den etter hvert som man får inn teknikken og får mer styrke. Men med mer vekt får man også synlige og gode resultater, men husk teknikk fremfor, da vekten kommer av seg selv etterhvert som teknikken sitter.  

Dumbbell, kettlebell og manualet til hjemmetrening

Både dumbbells, også kalt manualer, og kettlebells fra Carite Sport er meget effektive til en god hjemmetrening. Det er en god investering, hvis man ønsker synlige resultater på kortere tid. På nettet finner man veldig mange øvelser, som kan gjørs med dumbbells eller  kettlebells.  Hos Carite Sport får du gratis frakt med en ordre på over 500 kr. Samtidig tilbyr vi også 14 dagers full returrett, hvis man skulle angre på sitt kjøp. Du finner kettlebells og dumbbells under Fitness utstyr ved vekter og manualer.  

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping