Vekter/Manualer
Carite Sport har et stort utvalg av  kettlebells og manualer, som kan brukes til hjemmetrening.  Med manualer fra Carite Sport er det mulig å trene mange forskjellige muskelgrupper i kroppen. Her finner du vekter med en bestemt vekt, manual sett (hvor vekten kan justeres) og ankelvekter som er beregent til trening av både armer og ben.  Kettlesbells finnes i  6 kg, 8 kg og 12 kg alt etter hvilket behov man har til sin trening. Kettlebells fra Carite Sport kan brukes til styrketrening samt koordinasjonstrening.

Manualekan benyttes allsidig. Nesten alle muskelgrupper kan trenes med dem, og mange ulike treningsmål kan oppnås ved bruk av manualer til din trening.

Håndvektsett inneholder både kort vektstang, vektskiver og låser.

Treningshåndvekter er håndvekter med en fast vekt. Som regel er treningshåndvekter litt mer kompakt i deres fasong enn normale manualer, som gjør dem velegnet til f.eks. aerobic.

Ankelvekter er sandsekker fylt med sand og har deres opprinnelse i funksjonstrening. Sandbags som de også kalles, kan benyttes som hånd og ankelvekter.

Kettlebells er frie vekter som trener hele muskelgrupper, og ikke kun enkelte muskler. Dermed kan man med kettlebells ikke bare gjøre øvelser innen for styrketrening, men også koordinasjonstrening. Treningens mål er ofte omfattende og gir økt prestasjonsevnen.
Manualer og vektsett fra Carite Sport