Choose language

Rockering med vekt

Ønsker du deg en smal og flott midje? Så kan vi anbefale deg å kjøpe vår rockering med vekt! En rockering med vekt er et fantastisk treningsutstyr, som mange kvinder er stor fan av. Det er en effektiv måte å få en stram midje på, da man bruker alle magemusklene på å holde den oppe og svinge den rundt. Ikke nok med at du får en smal midje men du ahr det er også gøy nåt du – og hvis du mangler selskap, kan dine venninner også stå ved siden av med sin rockering.  

Rockering til trening med forskjellig vekt

Hos Carite Sport har vi forskjellige rockeringer å velge mellom. Vi har forskellige farger og forskellig vekt. På den måten kan du finne den rockeringen som passer deg best. Etter å ha brukt den samme rockeringe i en stund, kan det være du skal ha en ny med litt mer vekt for å gi deg selv en ny utfordring.  Rockeringen har en bølget innside, som er med til å styrke midjen, magen, ryggen og rumpen. I tillegg trener man også balansen – og de mindre balansemusklebe – som gir god trening for korsettet og din holdning.

Rockering  til hjemmetrening


Når du først  får en rockering med vekt på hjemme er det vanskelig å la være med å bruke den. For det første er det en morsom form for trening, og for det andre kan man se hurtige resultater etter få minutters trening hver dag.  Vekten i ringen gjør at man skal stramme i magen, korsryggen samt bekkenet  –  man får også pulsen opp, og man forbrenner kalorier på en morsom måte. Hvis du ønsker å redusere fette rundt midjen og samtidig styrke dine muskler, så er denne rockeringen med vekt helt sikkert noe for deg!  

Kjøp din rockering med vekt på nettet


Kanskje går du å tenker at ringen er stor og vanskelig å oppbevare, men det er den langt i fra! Når du mottar den er den nemlig delt i 6 dele lett og hurtig klikkes sammen og like hrutig kan klikkes fra igjen. Rockeringen kan lett pakkes sammen for å ta med på  treningssenteret, ferie eller til venninner. Hvis du allerede har en smal midje, kan du naturligvis bruke rockeringen til styrke eller vedlikeholde mage- og ryggmuskelene samt balansen. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål til noen av produktene våre – vi er alltid kalr til å hjelpe.

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping