Choose language

Alle bukser til jenter

Velkommen til nettbutikken vår med leggings og tights til barn. Her har vi et stort utvalg av leggings og tights i forskjellige modeller, lengder og farger. De er virkelig funksjonelle for barn og så er de behagelige å ha på. Barn elsker å ha leggings på fordi de ikke strammer i tillegg til at de gir god bevegelighet. De er derfor veldig funksjonelle både til hverdag og fest, men også til sportslige aktiviteter. I tillegg har de en riktig god passform og går opp til størrelse 164. Du er velkommen til å kikke på våre leggings og bli inspireret og kjøpe et par kvalitetstights.

HOLLY SKIRT  32624-925
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 12.08.2023.
Før NOK 200,00
NOK 100,00
Spar NOK 100,00
Køb/info
128140152164

Flotte leggings til jenter

Enten det er til avslapping, trening eller skole kan tightsen vår brukes til alt mulig. Vi lager dem i svettetransporterende og pustende materialer som egner seg til aktivitet – finnes i kort mellomlang og lang modell. I tillegg har vi leggings i bomull som er gode til eks. ballett, avslapping og under kjoler. Vi har også heldrakter og løsere bukser hvis barnet ditt liker det bedre.  Kun fantasien setter grenser for hva du kan brukes klærne våre til.

Tights i kvalitet til barn

Hos oss finner du også tights som er optimale å bruke som løpetights. De er svettetransporterende og sikrer en behagelig temperatur under løpeturen. I tillegg har de flate og strekkbare sømmer som sikrer lang holdbarhet og god fleksibilitet. Løpetightsene våre finnes også i en kort, mellomlan og lang modell.  Disse tightsene kan også brukes til andre sportslige aktiviteter eller på skolen og fritiden. Tightsen er et must i ethvert barns garderobe da de kan brukes til de fleste anledninger.  

Kjøp leggings og tights på nettet

Enten det er til turn, løp, skole eller avslapping er et par leggings superfunksjonelle og kan brukes til nesten alt. Tightsene våre er komfortable og har en god kvalitet som sikrer  at de er slitesterke og har en lang holdbarhet. Lang holdbarhet er spesielt viktig med klær til barn da de blir brukt mye og blir derfor meget slitte. Hos Carite Sport har vi korte og lange leggings til barn slik at du kan kjøpe et par som passer til de forskjellige anledningene.  Du er velkommen til å ta kontakt hvis du har noen spørsmål til produktene våre.

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping