Kjøpsbetingelser

PRISER:

Det tas forbehold for trykkfeil, avgifts- og valutaendringer.

BETALING:

Carite Sport mottar betaling med MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Klarna og Paypal. Beløpet blir først trukket fra kontoen din når varen er sendt. Carite Sport krypterer alle kortopplysningene dine med SSL (Secure Socket Layer) protokollen. Det betyr, at uvedkommende ikke kan avlese kortnummeret ditt eller andre opplysninger under transaksjonen med PBS. Carite Sport forbeholder seg retten til å få kjøpsbeløpet overført via bankoverføring til Sydbank. Ordren sendes når bankoverførselen er mottatt.

LEVERINGSKOSTNADER:

Norge: Levering med GLS & UPS: NO. kr. 169,-  (GRATIS ved kjøp over NO. kr. 3199-)


LEVERING:

Carite Sport har vanligvis dag til dag levering. I forbindelse med helligdager, salgsstart og lignende, kan det forekomme en leveringstid på 2-3 hverdager. Det tas forbehold for utsolgte varer og forsinket leveringstid fra hovedlageret. Det tilbys ikke levering utenfor Norge og Danmark.


REKLAMASJONSRETT:

Som kunde har du selvfølgelig lov til å reklamere over en vare, som har feil eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år, og omfatter fabrikasjons- og materialfeil.
 
Enhver tvist mellom Carite Sport og kunden er underlagt dansk lov.


ANGRERETT:

Vi tilbyr 30 dages bytte og angrerett. Benytter du deg av angreretten, tilbakebetales varens pris og leveringsomkostninger. Når du vil benytte deg av angreretten, skal du selv betale returforsendelsen, med mindre annet er avtalt. Vi tar ikke imot forsendelser med postoppkrav.
 
VARERETURNERING:
Carite ved Fashionshopping ApS
Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro
CVR:31327369
 
Er det snakk om en reklamasjon, er det viktig at du  sender med en detaljert beskrivelse av eventuelle feil eller mangler. Dette vil gi fortgang i ekspedisjonstiden. Vedlegg også en kopi av fakturaen/ordrebekreftelsen. Vi anbefaler at varen sendes som pakkepost. På denne måten er det mulig å spore pakken, og det fjerner enhver tvil om hvorvidt varen har blitt levert til Carite Sport

.

Opplysning om klagemuligheter

Vi håper du vil kontakte Carite først, og se om vi ikke kan finne en løsning dersom du har en klage.
En klage over en vare eller tjenesteytelse kjøpt hos oss kan sendes inn til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-kommisjonens online klageportal kan også brukes ved inngivelse av en klage. Det er spesielt relevant hvis du er forbruker med bopel i et EU-land. Klage inngis her -
http://ec.europa.eu/odr. Ved inngivelse av en klage skal du angi vår e-postadresse shop@carite.dk

PERSONVERN:

Når du bestiller varer på Carite-butikken, registrerer vi ditt navn og adresse i systemet vårt slik at vi kan sende bestillingen din. Når det samles inn personopplysninger fra Carite-butikken, sikrer vi at det alltid skjer med ditt samtykke, slik at du alltid er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Vi vil beholde opplysningene dine til du ber om noe annet. Hvis du ikke vil være kunde hos oss lenger og ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev, vennligst send oss en e-post til shop@ carite.dk eller ring vår kundeservice på 97 41 04 15.

Vi avslører ikke dine personlige opplysninger til tredjeparter, inkludert andre virksomheter. Ledelsen og kundeservice har tilgang til informasjonen som er registrert om deg. Vi lagrer ikke kundeopplysninger kryptert.

Vi sender kun kundeopplysninger gjennom krypterte tilkoblinger. Som registrert hos FashionShopping, har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har rett til innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven. Ta kontakt med FashionShopping via e-post info@fashionshopping.dk.

E-post nyhetsbrev:

Når du registrerer deg for et nyhetsbrev, godtar du å motta e-post fra  XXX angående nyhetsbrev, forlatt handlevogn, og info om at varene er på lager.  

Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken i hvert nyhetsbrev eller ved å sende en e-post til shop@ carite.dk eller ring vår kundeservice på tlf 97 41 04 15

Vi videreselger ikke e-posten din til en tredjepart.

INFORMASJONSKAPSLER:

For å forbedre opplevelsen bruker vi informasjonskapsler i en begrenset grad. En informasjonskapsel er en liten fil som automatisk lagres på datamaskinen din når du besøker Carite-butikken eller klikker på en sponset link. En informasjonskapsel har en kort levetid på ca. 30 dager og blir automatisk slettet etterpå.

Informasjonskapsler hjelper oss å med å forstå hvordan besøkende bruker Carite-butikken. Derfor blir informasjon om nettleser, besøkstid, sidevisning, etc. lagret. Informasjonen som samles inn er kun for statistisk bruk. Det er ikke mulig å spore eller lagre informasjon som angår den enkelte besøkende.

For å forbedre designet på nettstedet vårt testes forskjellige design etc. Til dette formål benyttes også informasjonskapsler for å avgjøre om endringer skal gjøres på nettstedet.

For å kunne presentere relevant informasjon til besøkende, brukes sporingskapsler som lagrer data for å vise relevante produkter, tekster og annonser.

I tillegg til Carite-butikken har Google og andre markedsføringsverktøy mulighet til å få tilgang til den ovenfor beskrevne informasjonen for interne data.

Ved å besøke Carite samtykkes det i at informasjonskapsler brukes til den ovennevnte forklaringen. Hvis du vil slette informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du gjøre følgende: Velg menyen «Funksjoner» i nettleseren din. Velg «Alternativer for Internett». Velg siden «Generelt» og trykk på «Slett informasjonskapsler» og deretter på «Ok».