Choose language

Treningssokker

Se Carite Sport sitt udvalg av treningsstrømper og løpestrømper her. De rette strømpene kan være med til å gjøre det behagelig å trene eller bidra til økt prestasjon. Treningsstrømper fra Carite Sport kan brukes til mange forskjellige sportsgrener så som løp, fitness, yoga og med mer. Våre treningsstrømper til yoga har tær som gir den beste følelsen av frihet under træningen. Strømpene til løp har optimal støtte som mininerer belastningen på foten selv ved lengre løpeturer. Alle typer treningsstrømper fra Carite Sport er kjennetegnet ved den ytterst gode og behagelige kvaliteten.

C-SPORT LEGWARMER 42006-44
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker, men senest 19.11.2022.
Før NOK 100,00
NOK 30,00
Spar NOK 70,00
Køb/info
ONESIZE

Løpestrømper fra Carite Sport

Et par løpestrømper med god kvalitet er en god investering for dine føtter. Med løpestrømper fra Carite Sport bliver det mer behagelig for føttene, selv på lengre turer. Strømpene er laget av et svettetransporterende materiale for trekke svette bort fra føttene, da føttene er et sted man svetter mye når man trener. Det svettetransporterende materialet minimerer også dannelsen av gnagsår på føttene.  Løpestrømper fra Carite Sport er i tillegg formet etter hæyre og venstre fot, som gir maksimal komfort for løperen.

Treningsstrømper til yoga

I Carite Sports utvalg av streningstrømper finnes det et par spesielt laget for yoga.  Strømpene er fremstillet med tær som gir maksimal følelse av frihet under træningen. I tillegg forebygger de også gnagsår mellom tærne.  Carite Sports treningsstrømper til yoga har sklisikre knopper som gjør at man  ikke sklir på gulvet og bevarer den fulle kontrollen under øvelsene. Strømpene er dessuten laget av et svettetransporterende materiale for optimal komfort til treningsformer som yoga og pilates hvor føttenes grep på gulvet er viktig.

Kjøp treningsstrømper på nettet

Treningsstrømper gjør treningen mer behagelig og utgjør en vigtig del av bekledingen. Hos Carite Sport finner du treningsstrømper til forskjellige former for sport. Du skal bare velge det som passer best for deg på vår webshop, så sender vi dem hurtigst mulig. Hos Carite Sport vil vi gjerne ha glade og fornæyde kunder. Derfor sender vi gratis når du kjøper treningstøy og utstyr for over 500 kroner. Dessuten leverer vi innenfor 2-5 hverdager sli at du får varene når du har behov for dem. Velkommen til Carite Sports sin online shop!

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping