Choose language

Sportvesker

Hos Carite Sport finner du treningsvesker i god kvalitet som er flotte men også praktiske.  En treningveske fra Carite Sport er brukervennlig ved mange forskjellige sportsgrener til oppbevaring av eksempelvis håndklær, ekstra sko, treningsredskaper og mye mer. Carite Sport har laget klær og tilbehør til sport siden 1934 og har derfor god erfaring innen for feltet. Vi arbeider for å få design, kvalitet og funktionalitet til å utfylle hverandre på den beste mulige måten i våre produkter. Det samme gjelder våre treningsvesker som skal kunne holde til det meste og samtidig ha et flott design som gir ekstra glede ved treningen.

Treningsvesker fra Carite

En treningsveske fra Carite Sport er en god investering til transporten til og fra trening. Man har ofte mye utstyr som man skal ha kontroll på.  En treningveske fra Carite Sport er laget i nylon med PVC-belegg som gjør den slitesterk og holdbar. Dessuten er treningsvesken vår utstyrt med flere forskjellige rom hvor man kan oppbevare det svette tøyet eller de sure skoene.  I tillegg er vores treningsvesker utstyrt med justerbare reimer slik at de kan tilpasses den enkelte bruker.  

Treningsvesker til fitness, yoga mm.

En del sportsgrener krever at man skal hamed seg litt forskjellig utstyr, da er det godt å ha en solid og god veske. En treningsveske fra Carite Sport kan brukes når man skal en tur på treningssenteret, til yoga eller til lagtrening. De mange lommene i Carite Sport sine treningsvesker gjør det er mulig å oppbevare diverse utstyr og personlige eiendeler seperat til og fra trening.  Treningsveskene våre er dessuten laget av et lettmateriale som gjær dem lette å transportereog ikke minst pakke sammen når de ikke er i bruk.  

Kjøp treningsvesker på nettet

På Carite Sport sin online webshop har vi et godt utvalg av sports- og treningsvesker i et flott design. Vår populære model Carite Sports Bag Square er meget romslig og passer til mange forskellige sportsgrener. Treningsvesken fås i sort med sølv glidelås og en flott rosa logo. Hos Carite Sport vil vi gjerne ha glade og fornøyde kunder. Derfor tilbyder vi gratis levering når man kjøper for over 500 kroner i webshoppen vår. I tillegg garanterer vi levering innenfor 2-5 hverdager slik at du kan få varene når du trenger dem. Klikk rundt for at finne ditt utstyr og dine treningsklær i dag.  

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping