Choose language

Fitness utstyr

Velkommen til Carite Sport! På denne siden finner du alt av vårt store utvalg av treningsutstyr til hjemmet. Vi har accesories som komplementerer treningstøyet ditt  fra Carite Sport – som for eksempel treningshansker, pannebånd, leggvarmere. strømper og sko. I tillegg har vi også et bredt sortiment av fitness utstyr, slik at du kan begynne eller utvide din egen hjemmetrening. På siden finner du  treningssttrikker, fitness baller, kettlebells, manualer og mye mer! Utvalget vårt er så stort at det kan være vanskelig å begrense seg, men man skal da ikke gå ned på utstyr?

Treningsutstyr med god kvalitet

Hvis du vil være fit for fight krever det at du har det riktige utstyret med den riktige  kvaliteten. Hos Carite Sport har vi fokus på god kvalitet på produktene våre. En skal kunne stole på at utstyret virker, og at det holder i lang tid – ved kjæp av våre produkter er du garantert begge deler! Hvis du mangler det lille ekstra til treningstøyet ditt kan du her kjøpe treningshansker, løpevest med refleks, strømper og pannebånd til eksempelvis løpeturen.  Alt naturligvis med den beste kvaliteten og til riktig gode priser.  

Fitnessutstyr, kettlebell og ab roller

Liker du å trene hjemme? Da  har vi også et bredt sortiment av treningsutstyr til hjemmebruk. Vi har alt fitnessutstyr, så du kan trene hele kroppen. Ønsker du å få en flat og sterk mage har vi en effektiv ab roller som også trener ryggen, skuldrene, armene og rumpen.  Den populære kettlebellen har vi også mange utgaver og størrelser slik at du kan kjøpe den vekten som passer til deg. Annet treningsutstyr som finnes på sidne er manualer, treningsstrikker, yoga-matter, handgrip, rockering med vekt, hoppetau og mye mer!

Kjøp treningsutstyr  til hjemmet på nettet

Å trene hjemme er en god idé, men det krever at utstyret ofte har en god kvalitet – og det kan vi hjelpe deg med! Hos Carite Sport kan du kjøpe en treningsmatte, kettlebell, ab roller og masse annet treningsutstyr, slik at du kan komme i form! Utstyret vårt har top kvalitet og er i tillegg funksjonelt og holdbart.  Vi har også masse forskjellig accesories til ditt treningstøy som strømper, sko, pannebånd og hansker. Du kan få varene levert på dørene innenfor 2-5 hverdager samt at vi har noen riktig gode priser på produktene våre.

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping