Choose language

Treningsball

Carite Sport har et bredt utvalg av treningsballer til hjemmebruk og til treningssenteret. En treningsball kan brukes til veldig mange balanse- og styrkeøvelser som er gode for rygg og mage. Med Carite Sport sine treningsballer får du et godt treningsredskap, som kan hjelpe deg i bedre form og som gjør det morsommere å få beveget seg i hverdagen. En treningsball  kan også brukes i stedet for en stol som kan være godt for ryggsmerter, ryggen generelt og styrke en ellers dårlig holdning.  hvilket kan være godt for smerter i ryggen. Carite Sports treningsballer er laget med et anti burst-system som betyr at man riskierer at den ikke punkteres eller ekspolderer mens man sitter på den. Ballen tåler en belastning på opptil 800 kg.

Treningsball fra Carite Sport

Det finnes mange gode øvelser man kan gjøre med en treningsball som gir økt styrke og balanse. En treningsball kan brukes av alle barn og voksne og til lek eller trening. Treningsballer er blitt veldig popluære fordi de aktiverer så mange forskjellige muskelgrupper i kroppen som man ikke alltid får trent ellers i hverdagen. Hvis du har tenkt å begynne og trene hjemme er en treningsball et godt redsakp å ha, til og med for nybegynnere. Med en treningsball fra Carite Sport skal du ikke bekymre deg for om ballen eksploderer eller punkterer da den har et anti burst-system.

Pilatesball

En treningsball kan med fordel brukes til både yoga og pilates. Det finnes mange øvelser til yoga og pilates med ball. Trening med en pilatesball er en skånsom og behagelig måte å trene musklene på og fremmer samtidig en god balanse. Utvalget vårt består av baller som passer til barn og voksne i forskjellige størrelser. Alle treningsballene bir levert med en pumpe slik at det er lett å komme igang med å trene samt å finne kroppens styrke og balanse.

Kjøp din ball til treningen på nettet

Hos Carite Sport kan du kjøpe din treningsball online til gode priser. En miniball fås til 130 kroner og en stor treningsball fås til 250 kroner. Med en treningsball fra Carite Sport er du sikret et treningsredskap som holder lenge og hjelper deg med å nå dine treningsmål. Hos Carite Sport vil vi gjøre alt for å få glade og fornøyde kunder, og derfor tilbyr vi gratis frakt på ordre på over 500 kroner samt hurtig levering indenfor 2-5 hverdager. Velkommen til Carite Sport sin online webshop, hvor du finner din nye treningsball.

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping