Choose language

Treningsutstyr

Treningsutstyr

Carite Sport har et stort utvalg av treningsutstyr som kan brukes til treningen hjemme.  Alt av vårt treningsutstyr er laget av gode og holdbare materialer og er en god investering, hvis man gerne vil forbedre sin form. Her finner du treningballer, treningsstrikker, rockeringer med vekt, vekter, manualer og mye mer som vil hjelpe deg å nå dine ønskede mål og resultater. Treningsutstyret vårt kan brukes til både styrketreningsøvelser, kondisjonsøvelser samt  yoga og pilates. Finn ditt nye treningsutstyr her og oppnå de resultatene du ønsker!

Treningsutstyr til hjemmet

Hos Carite Sport kan du kjøpe kvalitetsutstyr til hjemmetreningen. Vi har et stort udvalg når det kommer til utstyr som kan optimere din trening hvis du har et ønske om at komme i bedre form, tone din krop eller få en bedre følelse av velvære. Et veldig enkelt redskab, som er populært til hjemmetrening er treingsstrikken, som kan brukes til at styrke musklerne på store deler av kroppen. En treningsstrikk er mye lettere å ta med på fellestreninger, i treningssenteret og på ferie. En fitnessball fra Carite Sport er også et veldig godt redskap til hjemmet. Den kan brukes til bl.a. styrke- og balanseøvelser.

Treningsutstyr fra Carite Sport

Trening er ikke lengere kun forbeholdt treningssenteret. Med treningsudstyr fra Carite Sport kan man trene hjemme når du selv har lyst. Et populært treningsredskap som  kan brukes hjemme og på treningssentert er foam rolleren. En foam roller kan brukes til eksempelvis pilates- og yogaøvelser, men også til trening av balance, mobilitet, stabilitet samt muskelkoordinasjon. Treningsutstyret fra Carite Sport kan supplere din nåværende trening eller hjelpe deg til å komme i gang med treningen, hvis det ikke er så fristende å gå på treningssenteret.

Kjøp ditt hjemmetrenings utstyr her

Hos Carite Sport mener vi det er vigtigt å ha glade og fornøyde kunder. Derfor tilbyr vi gratis frakt når du kjøper varer for over 500kr. på webshoppen. Er ditt treningsudstyr ikke som du hadde forventet, eller vil du heller bytte til noe annet tilbyr vi naturligvis 14 dagers full returret på dine varer. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål til utstyret vårt. Velkommen til Carite Sport sin online webshop hvor du finner et stort utvalg av hjemmetreningsutstyr og utstyr til fitness som hjelper deg å nå dine mål!

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping