Choose language

Yogamatter

Carite Sport har et godt udvalg av kvalitets yogamatter til hjemmetrening og til gruppetimer trening på treningssenteret. En yogamatte fra Carite Sport er et slisikkert underlag når du skal trene enten det er pilates, yoga, styrkeøvelser eller annet. Yogamattene våre finnes i  to kvaliteter, som er den tynne utgaven og den tykke utgave. Det er individuelt hva man liker best. Den kra, hvad man fortrækker til træningen. Den tykke modellen kan også brukes som liggeunderlag hvis man skal sove utendørs. Begge typer yogamatter er lette å rengjøre, er laget av et miljøvennlig materiale og ikke minst er den meget støttende ved øvelser på gulv.

Yogamatter til hjemmetrening

En yogamatte fra Carite Sport kan være et godt redskab til hjemmetreningen. Den kan eksempelvis brukes til treningsvideoer, til styrkeøvelser på gulv som eksempelvis sit ups og push ups samt til yoga og pilates. Carite Sports yogamatter er laget i et materiale som er mykt og sklisikkert – også når den blir våt. På den måten kan man slappe helt av og konsentrere seg om treningen fremfor om man kommer til å skli eller ikke. Alle mattene våre  er laget av et  miljøvennlig materiale og er fri for phthalater.

Yogamatte med bærereim

Carite Sport har to typer yogamatter. Den tynne modellen som er 0,5 cm i tykkelsen og den tykke modellen som er 1,5 cm i tykkelsen. Alle Carite Sports yogamatter er utstyrt med en bærereim slik at det er lett å ta den med på trening. Hvis man går på gruppetimer vil det ofte være en yogamatte man kan bruke, men det kan være deilig å ha sin egen matte. Alle yogamattene våre er laget av et miljøvennlig materiale og er lette å rengjøre slik at man slipper å lukte på den gamle svetten.  

Online bestilling av yogamatte

Her på Carite Sport sin egen online webshop kan du bestille din nye yogamatte. Enten du dyrker yoga, pilates, styrketrening eller smidighetsøvelser er en yogamatte fra Carite Sport ditt uunnværlige treningsredskap. Den beskytter din kropp mot et hardt gulv samt sikrer at du ikke sklir når du trener. Glade og fornøyde kunder er veldig viktig for oss og derfor tilbyr vi gratis frakt når du kjøper varer for over 500 kroner på webshoppen vår. Klikk rundt og se vårt gode utvalg av yogamatter og annet nødvendig treningsutstyr.

GYM WEAR SINCE 1934

Carite Sport designer treningsklær til dame for alle typer trening – som alltid møter behovene til alle typer trening.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Techla arver fort faren sin begeistring for tekstiler og starter med å strikke turndrakter for det lokal kvinnelig turnlaget. Denne begeistringen har definert historien til turndrakten verden over. Hun ga merket navnet Carite Sport og startet en livslang reise på de perfekte treningsklærne med fokus på materiale og passform.
I dag designer Carite Sport treningsklær til dame for alle typer trening. Med fokus på design, kvalitet, prestasjon og passform ønsker vi å møte de moderne treningstrendene for alle kvinner.

Carite Sport  │  Niels P Thomsens Vej 3  │  DK-7500 Holstebro  │  +45 97410415  │  shop@carite.dk  │  Powered by Fashionshopping